Herttuankulman Fagotti

75 kpl

Valmistumisajankohta

Syyskuu, 2022

As Oy Turun Malin Trällin kuja 1 valmistuu 9/2022 Herttuankulman upealle uudelle asuinalueelle. Urbaanissa ja merellisessä Herttuankulmassa Turku avautuu sinulle jokirannan ja ydinkeskustan läheisyydellään vain parin kilometrin säteellä. Kohde sijaitsee loistavalla paikalla, lähellä Ruissalon kansanpuiston maisemia, kuin myös Turun Satamaa. Kaksiportaisesta kerrostalosta löytyy hyvin varusteltuja, valoisia ja moderneja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Kaikki rakennuksen kodit on suunniteltu toimiviksi kaupunkikodeiksi.

Rakennustyyppi
Kerrostalo, uudiskohde. Rakennettu nimenomaan oiviksi kaupunkikodeiksi.

Kerroksia
6 kerrosta

Hissi ja esteettömyys
Kyllä

Autopaikkoja
Kyllä (vuokrataan erikseen)

Nettiyhteys
Vuokraan kuuluu tehokas netti (50/10 Mbits). Mahdollisuus ostaa palveluntarjoajalta suoraan vielä tätäkin nopeampi yhteys.

Lemmikit
Normaalit lemmikit ovat tervetulleita.

(Edellä sanottuihin saattaa liittyä vuokrasopimuksessa olevia tarkennuksia. Tutustu aina vuokrasopimuksen ehtoihin.)

Talon
palvelut

Oivat Kaupunkikodit tarjoaa tässäkin kohteessa loistavan sijainnin lisäksi lukuisia arkielämää helpottavia asioita, joista tärkeimpiä olemme listanneet tähän.

Myös sisäsäilytyspaikkoja polkupyörille
Erikseen vuokrattavissa paikkoja
Asuntoon kuuluu oma irtainvarasto
50/10M laajakaistayhteys jokaisessa asunnossa kuuluu vuokraan
Induktioliedet ja astianpesukoneet kaikissa asunnoissa
Energialuokka B
Oma aurinkovoimala talon katolla
Erittäin ekologinen lämmitys
Tämä rakennus lämpeää vihreällä kaukolämmöllä
Kaikki rakennuksen ns. kiinteistösähkö on vihreää sähköä.
Digitaalinen varausjärjestelmä saunalle jne

Palvelut
lähellä

Tiedämme, että viihtyisässä asumisessa on kyse paljon muustakin kuin neliöistä – vaikka ne olisivatkin Suomen oivimmat neliöt. Kuten muutkin kotimme, myös nämä kodit sijaitsevat mielestämme kaupunginosan parhaalla paikalla.

Matka keskustaan 8 min
Kävelymatka bussipysäkille 3 min
Pyöräilymatka asemalle 10 min
Lähi K-Market 700 m
Topeliuksen koulu 10min kävelymatkan päässä
Suomenkielinen Tallinmäenkentän päiväkoti 10 min kävelymatkan päässä ja uusi ruotsinkielinen Sofiankadun päiväkoti 15min kävelymatkan päässä (Arvioitu valmistuminen 1/2022)
Lähimmälle kaupunkipyöräasemalle 10 min kävelymatkan päässä
Lounasravintola Hansasali alle 500m
Kuntosali 8 min kävelymatkan päässä
Iso-Heikkilän Terveysasema 10min kävelymatkan päässä
Alueella toimivat Tier ja Lime sähköpotkulaudat

Kuinka vuokraan kodin täältä?

Olisiko tässä Sinulle uusi oiva kaupunkikoti?

Vuokraus alkaa lähiaikoina

Pääset Oikotien kautta täyttämään asuntohakemuksen suoraan verkossa Newsec:n Kodisto.fi-palvelussa. Sinuun ollaan sen jälkeen tavoitteellisesti seuraavana arkipäivänä yhteydessä ja saat mahdollisuuden käydä tutustumassa asuntoon. Sen jälkeen tehdäänkin vain vuokrasopimus sähköisesti ja pääset aloittamaan muuttosi suunnittelun!